Ik vroeg mijn vriendinnen wie Sandra volgens hun is, het antwoord: een blij ei en super positief ingesteld.


Ik geniet van het leven, zo veel het kan. Ik ben leergierig en geniet van de prachtige snoepjeskraam aan mooie  opleidingen die mij helpen om een nog betere ayurvedisch therapeut te zijn..

 

Ik ben 26 jaar werkzaam geweest als rontgen laborant op de afdeling radiologie. Dit werk is leuk om te doen en ik heb in die jaren heel veel kennis opgedaan. Een aantal jaar geleden kwam ik met ayurveda in aanraking, ik wilde wat nieuws leren en ging naar een opendag van deze studie. Het voelde alsof er allerlei puzzelstukjes op zijn plaats vielen, het was liefde op het eerste gezicht en dit gevoel is nooit meer verdwenen. Ayurveda helpt mij om steeds meer mijzelf te zijn. Ik heb geleerd welke voeding en leefstijl voor mij werken. hierdoor heb ik veel meer energie, zit ik krachtig en sterker in mijn vel en slaap als een os. Het voelt zo goed om de dingen te mogen doen die je blij en enthousiast maken. Om dagelijks bezig te mogen zijn met het allerleukste wat je je kan bedenken.

 

Afgelopen jaren heb ik mijn ayurveda praktijk rustig opgebouwd en daarnaast in het ziekenhuis gewerkt. Een prachtige combinatie, maar het werd de afgelopen tijd wel wat druk. Per februari 2021 kan ik volledig voor mijn bedrijf gaan. Heerlijk! Lekker de tijd voor mijn clienten. EN weer tijd voor de andere mooie dingen in het leven. Leuke dingen doen met mijn prachtige puberzonen, weekendje weg met mijn man, lekker de bossen in om te wandelen.

Mijn vriendinnen de aandacht geven die ze verdienen en eindelijk tijd voor al die mooie en goede boeken die liggente wachten.  Zin in...

Zou je mij kennen dan weet je dat ik:

  • Vastberaden ben, ga ik ergens voor dan ben ik niet tegen te houden.
  • Enorm passievol...
  • Eng doortastend...
  • Soms echt te snel, zeker met wandelen en fietsen gaan mijn benen harder en harder.
  • Mijn twee pubers de mooiste mannen op deze wereld zijn, je kunt zo met ze lachen.
  • Mijn man mijn stabiele basis is, heerlijk om bij hem te kruipen na een dag hard werken.

 

Bijzonder vind ik het dat we in het westen steeds meer vertrouwen op de medicijnen en behandelingen van artsen. Markeren we wat dan lost de dokter het wel op. Het pleit ons vrij van onze eigen verantwoordelijkheid. Je hoeft je eigen gewoonten niet aan te passen. Zelf vind ik het gewoon dat je voor je eigen lichaam zorgt. Je hebt er maar een en het brengt je waar je wil. Zorg er goed voor. UItvinden wat mijn lichaam nodig heeft en wat het mij zegt is daarmee voor mij belangrijk. Is er een acuute situatie, dan ben ik blij met de medicatie en behandelingen van artsen. Zelf zorg ik voor een sterk en krachtig lichaam en geest, luister ik naar de klachten die mijn lichaam heeft en zal ik mijn gewoonten aanpassen wanneer dat nodig is. 


                                                                                                                                                                                   Sandra Bakker