Een Ayurvedisch behandelplan start met een intake gesprek van 2 uur.  Deze uitgebreide anamnese, uw klacht en vragen vormen de basis. Het behandelplan wordt in de tweede afspraak met u besproken en bij akkoord starten we met de behandeling.  De vervolg afspraken bestaan uit dieet -en leefstijl adviezen gecombineerd met voor u passende Ayurvedische behandelingen.   Het behandelplan, uw vraagstelling en de voortgang bepalen hoeveel afspraken we nodig hebben.  

Voor iedere afspraak plan ik 2 uur in.  De prijzen zijn inclusief BTW en alle kruiden, materialen en olie die voor de behandeling worden gebruikt.


De betaling van mijn consulten vinden plaats via een factuur. Deze factuur is ook te gebruiken om bij je zorgverzekeraar een vergoeding terug te vragen.

Als level 5 therapeut worden mijn Ayurvedische behandelingen geheel of gedeeltelijk vergoed vanuit de aanvullende verzekering. Of het consult ook vergoed word, hangt af van je zorgverzekeraar.

Welke verzekeraars vergoeden is te zien via onderstaande link.Ayurvedisch consult (120 minuten)                € 85,00 incl BTW

Behandeling                                                         € 85,00  incl BTW

Er is bij de praktijk geen wachtruimte aanwezig, daarom verzoek ik je op de afgesproken tijd aan te komen.

In de omgeving van de praktijk kunt u gratis parkeren. Ook kunt u met het OV, bushalte op 5-10 minuten loop afstand.

Afzeggen van afspraken gelieve tenminste 48 uur van tevoren. Gebeurt dit niet dan ben ik helaas genoodzaakt de kosten in rekening te brengen.

Ik val als kwaliteitstherapeut onder Wkkgz-klachtenrecht bij de Geschilleninstantie Alternatieve Therapeuten (GAT). GAT is een rijks erkende en volledig onafhankelijke Wkkgz geschillencommissie. Voor meer informatie over mijn klachtenregeling zie 

Algemene Voorwaarden