Een Ayurvedisch behandelplan start met een intake gesprek van 2 uur.  Deze uitgebreide anamnese, uw klacht en vragen vormen de basis. Het behandelplan wordt in de tweede afspraak met u besproken en bij akkoord starten we met de behandeling.  De vervolg afspraken bestaan uit dieet -en leefstijl adviezen gecombineerd met voor u passende Ayurvedische behandelingen.   Het behandelplan, uw vraagstelling en de voortgang bepalen hoeveel afspraken we nodig hebben.  

Voor iedere afspraak plan ik 2 uur in.  De prijzen zijn inclusief BTW en alle kruiden, materialen en olie die voor de behandeling worden gebruikt.


De betaling van mijn consulten vinden plaats via een factuur. Deze factuur is ook te gebruiken om bij je zorgverzekeraar een vergoeding terug te vragen.

Als level 5 therapeut worden mijn Ayurvedische behandelingen geheel of gedeeltelijk vergoed vanuit de aanvullende verzekering. Of het consult ook vergoed word, hangt erg af van je zorgverzekeraar.

Heb je vragen of je verzekering wel vergoed, neem dan even contact met mij op.


Consult (120 minuten)                                        € 85,00

Behandeling                                                         € 85,00

Afzeggen van afspraken gelieve tenminste 48 uur van tevoren. Gebeurt dit niet dan ben ik helaas genoodzaakt de kosten in rekening te brengen.