Hoge ademhaling

Ze komt bij mij omdat haar vriendin er zo goed uit ziet.

Haar vriendin is afgevallen en jubelt dat ze daarvoor helemaal niet hoeft te lijnen en ze voelt zich ook zo goed, haar buik geeft echt nooit meer problemen en haar energie is enorm verbeterd.

Dit wil zij ook, net als haar vriendin en daarom neemt ze contact met mij op.

Al heel snel merk ik dat haar leven niet makkelijk is geweest.

Ze heeft al jong geleerd om door te gaan en niet te zeuren.

De problemen begonnen toen ze stopte met roken zei ze.

  In de behandelingen merk ik dat ze snel naar eten grijpt wanneer er iets gebeurd, wanneer ze zich niet fijn voelt.

  Ze wil graag goed eten en voelt zich daar goed bij, ze merkt dat haar darmen dan beter werken, niet steeds opblazen en ook rustiger zijn en haar energie is veel beter. Toch gebeurd het regelmatig dat er een pak chocolade of koekjes in eens leeg gegeten wordt.

  De behandelingen die ik geef zijn gericht op los laten, emoties omhoog laten komen en ontspannen. Dat loslaten is een ding, controle overgeven vind ze echt heel moeilijk. Ze voelt paniek en kan niet blijven liggen. Dit wil ik niet, geeft ze aan, dit voelt niet veilig.

  Het is voor mij heel duidelijk dat er oude emoties weggestopt zijn. Veilig weggeborgen om maar niet te hoeven voelen. Onbewust is alles er op gericht om deze emoties, de gevoelens hierbij, absoluut niet vrij te laten, want dat is gevaarlijk en heel pijnlijk.

  Hierdoor zijn er veel gewoonten ontstaan die zorgen dat er geen tijd en ruimte over is waarbij de kans bestaat dat deze gevoelens naar de oppervlakte komen. Er is echt nooit een moment waarop ze niets doet. Als ze vrij heeft staat de tv aan of de radio. Een praat programma, het journaal, als er maar iets is wat ze kan volgen.

  We merken dat wanneer er onbewust gevoelens geraakt worden, er iets emotioneels gebeurd is, er gegeten wordt. Ze baalt hiervan.

  Hoe meer ze beseft dat

  • dit allemaal afleiding is om maar niet te hoeven voelen,
  • dat dit zorgt dat er maar spanning blijft ontstaan in het lijf,
  • dat hierdoor klachten in het lijf in stand blijven, hoe goed ze ook haar best doet met gezond eten,

  hoe meer ze door krijgt dat ze hier iets mee moet. Ik zie tranen langs haar wangen glijden. Het is niet makkelijk om te beseffen dat ze zichzelf al zo lang om de tuin aan het leiden is.

  Ik ben zo trots op haar. Dit is al zo’n enorme stap vooruit. Dit is de weg om echt van haar buikklachten af te komen. Ze hoeft het niet alleen te doen, ik ben er voor haar. Stap voor stap.

  Herken jij jezelf in dit verhaal en wil jij ook van je buikklachten af? Pak je kans!

  Ik geef deze mooie december maand twee op de rit gesprekken ter waarde van 68 euro gratis weg.

  Een prachtig cadeau waarin we samen kijken hoe jouw buikklachten zijn ontstaan en hoe je er vanaf kunt komen. Ik geef je in dit gesprek al gelijk super waardevolle inzichten en praktische tips mee om de eerste stappen de goede kant op te maken.

  Ben je klaar met je buikklachten en wil jij ook kans maken op dit gesprek?

  Schrijf je in en geef aan waarom jij vindt dat je in aanmerking moet komen voor dit cadeau

  Je hoeft het niet allemaal alleen te doen, laat mij je helpen.

  Vul het formulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.