Vitaal leven zonder klachten

Je bent druk. Met werk, opleidingen en afspraken met je familie en vrienden. Je hebt nooit tijd voor spontane acties. En zeker geen tijd voor jezelf. Je voelt je geleefd. Door de tijd. Door de buitenwereld. 

Je lijf klopt al langer aan. “Hallo, ik ben er ook nog”. Je lijf doet letterlijk pijn en je hoofd maakt overuren. 

 

Herken je dit? 

Je energie is echt minder dan hij zou kunnen zijn. Vaker dan je lief is hang je als een zout zak op de bank. 

Wat zeker niet helpt zijn die malende gedachten. Ze houden je met regelmaat uit je slaap. Waardoor je vaker moe dan uitgerust wakker wordt.

In je werk raak je steeds sneller overprikkeld. Je weet dat je hier wat mee zou moeten doen, maar wat?

En dan dit: je blijft maar snaaien. Je neemt het je steeds weer voor om vooral niet te doen. Het is niet gezond en je komt er van aan.  Toch is een zak chips op een avond zo leeg.

En ook je buik voelt de laatste tijd niet fijn. Hij blaast regelmatig op. En diarree of obstipatie zijn jou niet onbekend. Zeker na zo’n avond snaaien raakt je buik enorm van streek.

 

Wist je dat veel mensen die dit hebben, nog iets moeten verwerken uit hun verleden?

Je hebt al van alles geprobeerd. Lactosevrij eten, glutenvrij eten, naar meerdere therapeuten geweest, je huisarts, meer rust zoeken…
Maar wat je ook probeert, je klachten verdwijnen niet echt.
Nergens wordt verder gekeken. Nergens wordt je goed gehoord. Je voelt dat je lijf meer nodig heeft — en ik help je om erachter te komen wat dat is.

 

Stop met overleven

Je lijf geeft aan alle kanten aan dat het niet goed gaat.
Wanneer ga je luisteren?

Krijg grip op jezelf met “Vitaal leven zonder klachten”.

 

Vitaal leven zonder klachten

In 10 afspraken, één op één, ontdek je:

– Welke voeding voor jou werkt en welke voeding voor klachten zorgt. Dit ga je letterlijk ervaren. Waardoor jij je voeding heel bewust kan gaan inzetten. Je wordt een expert over je eigen lijf. En echt: Dit gaat veel verder dan alleen gezond eten.

Maar dat is niet het enige. En dat maakt dit programma zo compleet.

 

– Wat zit je lijf in de weg om echt goed te kunnen functioneren. Je kan nog zo goed voor jezelf willen zorgen. 9 van de 10 keer zit er iets in de weg, waar je de vinger niet op kan leggen.  

“Onderliggende stress, onverwerkte gevoelens, weerstanden of oordelen over” houden je tegen. In dit programma maak ik gebruik van meerdere 5000 jaar oude, door de tijd bewezen, Ayurvedische behandel methodes. Om te ontspannen en onverwerkte emoties te verwerken.

Na deze behandelingen komen vaak emoties omhoog.  Het is fijn om dan iemand te kunnen bereiken die weet waarmee je bezig bent. Ik ben tijdens dit traject via de app voor jou bereikbaar. Je doet het niet alleen. Zodat jij de ruimte voelt om los te laten en deze gevoelens voor altijd achter je te laten.

Na elke afspraak krijg je de gemaakte aantekeningen digitaal toegestuurd. Zodat je thuis rustig terug kan lezen en de tips in je eigen tempo eigen kan maken.

 

Per afspraak kijken we wat jij nodig hebt om je stappen te maken. Vanuit mijn ruime ervaring en mega data bank aan kennis kan ik je precies voorzien van extra’s die voor jouw helpend zijn in je proces.

In 10 afspraken ben jij expert over je eigen lijf. Verlost van je onderliggende obstakels om echt goed voor jezelf te zorgen.

Je hoeft nooit meer op zoek naar wat gezond is. Je weet het gewoon. Je voelt het aan je hele lijf. 

Mijn passie en expertise liggen
in twee prachtige disciplines

Ayurveda 5000 jaar doorleefde en door de tijd bewezen kennis en daarbij Readings. Met de tijd ben ik deze twee werelden steeds meer gaan verenigen. Hierdoor creëer ik een unieke benadering je te begeleiden op zowel: het lichamelijk als het mentale vlak. 

Juist dat waar je je niet bewust van bent kan zoveel invloed op je dagelijkse leven hebben. En op het functioneren van je lijf. De oplossing lijkt dan zo ongrijpbaar. Maar hoeft dat niet te zijn.

Ayurveda zorgt voor fysieke en mentale vitaliteit. Mijn readings openen de deur naar spirituele groei en zelfontdekking. 

Na de behandelingen zal je merken dat je echt beter in je vel zit. Je buikklachten zijn verdwenen en je weet wat je hiervoor kunt doen. Je hebt meer energie en bent duidelijk veel minder snel overprikkeld.

Je weet en voelt wat jij nodig hebt om je lijf goed te laten functioneren en kunt dit heel bewust inzetten.

Je merkt dat je steeds meer aankan en dat het lijf steeds meer rek krijgt, zodat ook bij wat minder goed voor jezelf zorgen je niet gelijk weer klachten krijgt.

Wat eerdere cliënten hebben ervaren 

|

Na mijn eerste Ayurvedische massage, op advies van Sandra, ¨voor de afvoer van vrijgekomen afvalstoffen¨, ruim (1,5 liter) water gedronken, later nog een wijntje en een beker thee.

Dus geen hoofdpijn, maar ‘s-nachts wel wat spierpijn in beide bovenbenen.
Ik kon niet in slaap komen, voelde spanning in de hals, nek en hoofd, ben gaan ontspannen.
Voelde de behoefte om te schreeuwen, heb dat ook gedaan, maar, vanwege mijn huis & woon omgeving, zonder geluid te maken 😉
Had tussendoor ook wat traantjes in de ogen.
Heb dus wéér iets verwerkt.
Mijn lijf voelt nu, de volgende dag, alsof alle energie is losgeschud en herschikt, heerlijk en ruim.
Een concentratie van energie in de hartstreek.
Heel veel dank voor (het effect van!) je werk, Sandra, ik kom graag nog eens terug”

Hanno Davids

|
Sandra is bijzonder vakkundig en breed onderlegd. Ze geeft met zorg samengesteld en persoonlijk ayurvedische (voedings)adviezen, die gemakkelijk toepasbaar zijn in het dagelijkse leven. Iedere sessie neemt Sandra uitgebreid de tijd om eventuele aanpassingen door te nemen. De massages zijn een groot cadeau en hebben een diepgaande werking. Het aangaan van haar readings is enorm krachtig met een uiterst transformatieve impact. Ga naar Sandra als je meer je authentieke zelf wilt leven.”

Marloes van Willigenburg 

|

Sandra is een hele liefdevolle, warme vrouw, die écht naar mij en mijn lichaam luistert. Wat vertelt het ons? Wat heeft het nodig? Alles wat Sandra doet en adviseert is persoonlijk en zorgvuldig gekozen. Ik heb met Sandra naast mij mijn lichaam stap voor stap beter leren kennen en heb allerlei tools aangereikt gekregen om naar mijn lichaam te kunnen luisteren. Nagenoeg geen opgeblazen buik meer, of heftige buikpijn, of diarree of winderigheid… en als het er wel is, weet ik nu wat ik eraan kan doen. Waardevol voor de rest van mijn leven!”

Dominique oude Wansink

Praktische informatie 

Vitaal leven zonder klachten. 

Deze kennis is goud waard. En super waardevol voor de rest van je leven.

Jouw bijdrage is 1200 euro.

Veel aanvullende verzekeringen vergoeden
deze consulten geheel of gedeeltelijk. 

Je hoeft het niet allemaal alleen te doen, laat mij je helpen

Vul het formulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.