1 op 1 coaching 

Je darmklachten lijken een eigen leven te leiden, wat je ook doet je klachten verminderen niet.

De oplossing zoek je met je hoofd, want voelen… dat is door wat jij meegemaakt hebt moeilijk.

Herken je dit? 

Je buikklachten lijken alleen maar erger te worden. Het lijkt bij jou te horen, maar accepteren wil je het niet. Het is gewoon te irritant. Elke dag heb je weer van die dunne ontlasting en moet je rennen naar het toilet en je buik is dik en pijnlijk, wat je ook probeert met je eten. Je hebt werkelijk alles al geprobeerd en gelezen.

In je jeugd is het een en ander gebeurd. Er was niet veel ruimte om jezelf te zijn, je gevoelens te tonen. Jouw emoties werden niet echt begrepen. Dit maakt voelen wat jij nodig hebt er niet echt makkelijker op. Eigenlijk probeer je alles vooral met je hoofd op te lossen.

In je werk raak je snel overprikkeld. Je bent al eens gewisseld van baan in de hoop dat dat zou werken, maar… 

Je durft het eigenlijk niet toe te geven, maar ook deze nieuwe baan lijkt niet echt te helpen. 

Moet je nu nog eens wisselen van baan, maar wat als dat dan weer niet lijkt te helpen?

  • Je hebt weinig energie. 
  • Zorgen voor die ander, dat lukt heel goed, maar voor jezelf… 
  • Slapen gaat vaak niet goed, je bent gewoon te druk in je hoofd met… 
  • Wanneer alles je te veel is, start je met eten…

Stop met overleven

Je lijf geeft aan alle kanten aan dat het niet goed gaat.
Je darmen protesteren. Wanneer ga je luisteren?

Hoe zou het zijn om wakker te worden en eens niet moe te zijn, dat je gewoon de hele nacht geslapen hebt zonder wakker te liggen, rust in je hoofd?

Denk je eens in dat je echt nooit meer last hebt van die buik, dat je zelfs vergeet dat je hier ooit last van hebt gehad. Dat je broeken nooit meer strak om die gespannen buik zitten, dat ziet er ook nog eens zoveel mooier uit.

Hoe zou het zijn wanneer er meer rust en ontspanning is en je jezelf nooit meer betrapt met die reep chocolade en een flinke hap in je mond, omdat je weer zo’n rot dag hebt gehad.

Er is zoveel meer mogelijk dan je denkt en ik help je hier graag bij

Je lijf geeft klachten en verandering in voeding kan hierbij helpen. Samen kijken we welke voeding voor jou gaat werken en wat zorgt dat je klachten verminderen of zelfs verdwijnen.

Stap voor stap ga je merken hoe deze voeding maakt dat je je echt veel beter gaat voelen.

Behandelingen

Naast deze voeding veranderingen starten we met behandelingen die gaan zorgen voor ontspanning.

Deze behandelingen helpen met het naar boven halen van (oude) emoties. Vaak ben je je helemaal niet bewust van deze emoties en is het nodig om verder te kijken dan waar je je bewust van bent. De radertjes die achter je bewustzijn werken.

Door deze zichtbaar te maken komt er ruimte. Ruimte om de dingen in je leven anders te gaan doen. Ruimte om te voelen wat er in je lijf speelt en wat jij nodig hebt.

Met een afspraak of 10 zal je al veel veranderingen merken. Je weet welke voeding jou helpt om je lijf goed te laten functioneren en klachten buiten de deur te houden. Lichamelijke klachten zijn sterk verminderd of zelfs helemaal verdwenen.

Je bent je bewust welke invloed je verleden heeft op het functioneren van je lijf en hoe dit zijn effect heeft op de dingen die je doet.

We hebben veel van deze vaak goed weggestopte emoties omhoog laten komen, waardoor steeds terugkomende patronen sterk verminderen.

Je kan makkelijker voelen wat jij fijn vindt en wat jij nodig hebt. Je hoofd hoeft niet alles alleen te doen, je kunt nu ook veel beter gebruik maken van wat je voelt. 

Komen er veel emoties omhoog dan kan het zijn dat we iets meer ruimte en afspraken nodig hebben. Dit zullen we dan samen bespreken

Mijn passie en expertise liggen
in twee prachtige disciplines

Ayurveda en Readings. Met de tijd ben ik deze twee werelden steeds meer gaan verenigen. Hierdoor creëer ik een unieke benadering om mensen te helpen om zowel het fysieke en mentale vlak, als wat er onbewust bij mensen gebeurt. Juist dat waar we ons niet bewust van zijn kan zoveel invloed hebben op het functioneren van ons lijf en op hoe wij doen wat we doen. De oplossing lijkt dan zo ongrijpbaar, maar hoeft dat niet te zijn.

Ayurveda zorgt voor fysieke en mentale harmonie, terwijl mijn readings de deur openen naar spirituele groei en zelfontdekking. 

Na de behandelingen zal je merken dat je echt beter in je vel zit. Je buikklachten zijn verdwenen en je weet wat je hiervoor kunt doen. Je hebt meer energie en bent duidelijk veel minder snel overprikkeld.

Je weet en voelt wat jij nodig hebt om je lijf goed te laten functioneren en kunt dit heel bewust inzetten.

Je merkt dat je steeds meer aankan en dat het lijf steeds meer rek krijgt, zodat ook bij wat minder goed voor jezelf zorgen je niet gelijk weer klachten krijgt.

Wat eerdere cliënten hebben ervaren 

|

Sandra heeft gevoel voor humor, geduld en compassie. Ik voelde me meteen bij haar op mijn gemak. Ze stelt de juiste vragen om mij aan t denken (en voelen) te zetten over mijn voedingspatronen, leefstijl en emoties. Ik kan haar van harte aanbevelen! Geef jezelf dit (onbetaalbare) cadeau. Wat is je gezondheid je waard?”

Marthe Igaz

|
Sandra is bijzonder vakkundig en breed onderlegd. Ze geeft met zorg samengesteld en persoonlijk ayurvedische (voedings)adviezen, die gemakkelijk toepasbaar zijn in het dagelijkse leven. Iedere sessie neemt Sandra uitgebreid de tijd om eventuele aanpassingen door te nemen. De massages zijn een groot cadeau en hebben een diepgaande werking. Het aangaan van haar readings is enorm krachtig met een uiterst transformatieve impact. Ga naar Sandra als je meer je authentieke zelf wilt leven.”

Marloes van Willigenburg 

|

Sandra is een hele liefdevolle, warme vrouw, die écht naar mij en mijn lichaam luistert. Wat vertelt het ons? Wat heeft het nodig? Alles wat Sandra doet en adviseert is persoonlijk en zorgvuldig gekozen. Ik heb met Sandra naast mij mijn lichaam stap voor stap beter leren kennen en heb allerlei tools aangereikt gekregen om naar mijn lichaam te kunnen luisteren. Nagenoeg geen opgeblazen buik meer, of heftige buikpijn, of diarree of winderigheid… en als het er wel is, weet ik nu wat ik eraan kan doen. Waardevol voor de rest van mijn leven!”

Dominique oude Wansink

Praktische informatie 

Voor elk consult neem ik 2 uur.
De prijs per consult is € 99,90.

Veel aanvullende verzekeringen vergoeden
deze consulten geheel of gedeeltelijk. 

Je hoeft het niet allemaal alleen te doen, laat mij je helpen

Vul het formulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.