Sandra Bakker

Intuïtief, betrokken, enthousiast en heerlijk direct.

Leuk dat je wat over mij wilt weten, welkom.
Ik ben Sandra Bakker en heb mijn praktijk in de Meern bij Utrecht.

Na jaren werken in de zorg was het voor mij echt tijd voor wat nieuws.

Ik liep al langere tijd met onverklaarbare klachten van mijn onderrug, kon zo ineens door mijn benen zakken. De oorzaak hiervan was mij toen een raadsel.

Via een yogadocent kwam ik in aanraking met Ayurveda. Wat een ongelooflijk rijke kennis, 5000 jaar oud en nog zo onbekend, dat dit bestond!

Ik startte de vierjarige opleiding en leerde hier hoe ziekten ontstaan door onbalans in mijn lijf en hoe ik dit met onder andere de juiste voeding en leefstijl specifiek voor mijn lijf kan verbeteren.

“Al in de opleiding merkte ik dat mijn klachten verdwenen, mijn lijf sterker werd en ik steeds meer energie kreeg.”

Daarnaast leerde ik nieuwe kanten van mijzelf kennen. Ik bleek enorm intuïtief en sensitief.

Dit helpt bij het geven van heel krachtige behandelingen. En zeker ook bij het echt goed luisteren naar mijn cliënten, te voelen wat er gezegd wordt achter de woorden en wat er nodig is.

Wanneer ik nu terugkijk naar mijn tijd in het ziekenhuis en het werk wat ik daar deed. Het was mooi werk maar ik moest er altijd erg mijn best voor doen, hard werken. Ik bouwde spanning op, waardoor ik weken niet kon lopen en niet voor mijn kinderen kon zorgen. Ik had in die tijd geen idee wat mijn lijf mij vertelde en wat ik moest doen om van deze klachten af te komen. Het lijf gaf me seintjes in de vorm van klachten dat zie ik nu. Had ik dit eerder geweten dan had ik niet zo lang met deze klachten hoeven lopen.

Fysieke gezondheid kan niet zonder mentale gezondheid.

Deze kennis helpt mij in het werk wat ik nu doe. Mijn cliënten, vrouwen net zo mega fanatiek als ik ooit was, altijd hard aan het werk en voor iedereen en alles aan het zorgen.

“Ik merk dat ze zichzelf voorbij rennen, waardoor klachten ontstaan.”

En ondanks dat deze klachten steeds verschillend zijn, de oorzaak is hetzelfde. Keer op keer over de grenzen gaan en niet weten hoe je dit kunt voorkomen. Ik word blij wanneer ik met deze sterke vrouwen werk en inzichten geef. Welke voeding en acties maken dat er in het lijf steeds meer rust en ontspanning ontstaat. Zodat je niet al vol in actie bent, voordat je er over hebt kunnen nadenken.

Fysieke gezondheid kan niet zonder mentale gezondheid. En juist dat mentale stuk, het ervaren wat er in dat koppie in de weg zit, dat wat maakt dat nieuwe gewoontes niet eigen gemaakt kunnen worden of waarom je je steeds zo vervelend voelt, daar zit de winst.

Dit mentale deel: oude emoties, stress of oordelen, heeft zo’n grote impact op hoe je de dingen doet of waarom je iets juist niet doet.

Wanneer mensen na een reading of andere energetische behandeling in de praktijk terugkomen en vertellen over wat nu allemaal wel gaat. De stralende ogen bij verhalen waar ze jaren mee zaten en nu geen enkel probleem meer mee hebben. Zo ongelooflijk tof.

Sandra in het kort

Ik ben een open, vrolijk en sociaal persoon. Heerlijk gedreven, fijn gevoelig, betrokken en zo nu en dan behoorlijk  direct. Een blij ei volgens de mensen om mij heen, ik kan niet anders dan het leven door een positieve bril zien. Naast mijn praktijk geniet ik van samen zijn en leuke dingen doen met mijn twee super toffe, net volwassen zoons en mijn man. Gewoon samen ontbijten op zondag en dan nog een paar uur nakletsen. Dat maakt mijn weekend, heerlijk vind ik dat.

Daarna het bos in wandelend of op de fiets, dat maakt niet uit, als ik maar buiten ben en lekker kan bewegen in de natuur. Ook ga ik graag vroeg de deur uit, lekker lopen voor het ontbijt, genieten van al die vogels en van de opkomende zon. Dat is mijn ideale ochtend.

Ik zie het dagelijks terug; kom je meer in balans, zowel fysiek als mentaal. Dan komt er ook ruimte voor die extra stap

Ruim je oude emoties en trauma’s op, dan komt je steeds dichter bij wie jij echt bent. Je voelt meer, ervaart meer en ook het spirituele pad wordt steeds makkelijker te belopen. Dat is veel meer dan overleven je gaat nu pas echt leven!

Benieuwd hoe ik jou kan helpen? Of gewoon even sparren?

Vul het formulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.