Workshop Ayurveda en koken

Ben je steeds aan het zoeken welke voeding voor jou gezond is? 

Overal lees of hoor je wel wat. Het spreekt elkaar vaak tegen en je bent er ook niet helemaal zeker van of wat je doet voor jou nou echt werkt. 

Stop met dit gezoek en doe mee aan deze workshop. 

Ayurveda geeft je inzichten die je houvast geven. 

We gaan samen koken en heel veel kennis delen over Ayurveda, jouw lichaamstype en welke voeding voor jou gaat werken als een medicijn. 

Ja echt, je voeding als medicijn. Je eet vast al super gezond, maar het kan nog beter. Wanneer je weet welke voeding bij jou past dan zullen je klachten verdwijnen en kun je ziekten voorkomen. Je zal versteld staan van wat er allemaal mogelijk is en super veel inzicht krijgen in je eigen lijf.

Praktische informatie

  • NKorte voorstelronde
  • NWe starten met een theorie over de basis van de eeuwen oude Ayurvedische kennis
  • NSamen koken, we bereiden een heerlijke vedische lunch, geïnspireerd op de keuken uit India
  • NTijdens het koken leggen we veel uit en krijg je stap voor stap inzichten hoe je de maaltijd aanpast, zodat de maaltijd ook echt past bij jouw unieke lijf
  • NNa de bereiding eten we samen en is er veel ruimte voor het stellen van vragen
  • NWe sluiten de dag af met prachtige kennis over hoe je lijf deze maaltijd het beste verteerd, je lijf voedt en nog heel veel meer
  • NRond 16.30 ga je naar huis met super veel nieuwe en praktische kennis en heerlijke recepten om thuis nog veel meer mensen blij mee te maken

Na deze dag heb je veel meer inzicht in jouw unieke lijf, welke voeding jou helpt om je echt goed te voeden en hoe die voeding zelfs werkt om klachten te verminderen of zelfs te laten verdwijnen.  

De recepten die we hebben bereid krijg je mee, zodat je zelf aan de gang kan. En niet alleen dat!!! We geven je zoveel informatie, dat je daarna zelf heel makkelijk kunt variëren in je eigen keuken. Of dit nu een maaltijd is uit India, Italië of uit Nederland.

Wij hebben zo ongelooflijk veel waardevolle kennis en delen dat graag met jou! 

Ervaring van eerdere deelnemers

|

Ik heb bij Sandra en Ioana een Ayurvedische kookworkshop gevolgd. Deze was heel leerzaam en supergezellig. Ioana en Sandra waren goed op elkaar ingespeeld. Ondanks dat ik best wel wat wist over Ayurveda (van de behandelingen van Sandra) en ook een behoorlijk aantal recepten al had, heb ik nieuwe inzichten gekregen. Én geleerd om mooie combinaties uit verschillende keukens (niet alleen Indiaas, maar ook bv Italiaans) te gebruiken. En ik heb uiteraard heerlijk gegeten.
Een dag vol gezelligheid, heerlijk eten en boordevol super waardevolle kennis!”

Dominique oude Wansink 

|
“Leuke kookworkshop van een dag met een klein groepje mensen. Eerst theorie over de constituties in Ayurveda en wat daar goed voor is en daarna aan de slag om met z‘n allen lekker te koken en vervolgens te eten. Het was een gezellig dag met Sandra en Ioana die hun kennis ruimhartig deelden. Interessant was ook om zo duidelijk te zien hoe de verschillende constituties aanwezig waren bij de individuele cursisten en hoe zich dat uitte. Na de lunch en een wandeling nog wat meer theorie. Het was een mooie en nuttige dag voor mij.”

Pauline Muradin

Aanmelden Workshop dag
Ayurveda en koken

Deze workshop dag geven we met zijn tweeën en in een kleine groep, zodat er veel aandacht is voor elke deelnemer.

Bij de dag zit je lunch en werkboek inbegrepen, zodat je na deze dag nog makkelijk terug kunt kijken wat we allemaal besproken hebben en welke recepten we hebben gemaakt.

Je investering voor deze mooie dag is €150 euro.

Schrijf je je in dan ontvang je van ons een email met de data en alle informatie en online afrekenen.

Schrijf je in voor deze workshop.

Vul het formulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.