Ervaringen

Omdat het altijd fijn is om te weten wat anderen over mij zeggen.

“Na twee maanden enorme verbetering”

Na jaren te lopen tobben bleef ik veel last houden van mijn darmen. Via een vriendin het adres van Sandra gekregen. Na twee maanden enorme verbetering en na 8 maanden kilo’s lichter beter slapen meer energie. 

Agnes van Tier 

“Wat is je gezondheid je waard?”

Sandra heeft gevoel voor humor, geduld en compassie. Ik voelde me meteen bij haar op mijn gemak. Ze stelt de juiste vragen om mij aan het denken (en voelen) te zetten over mijn voedingspatronen, leefstijl en emoties. Geef jezelf dit (onbetaalbare) cadeau. Wat is je gezondheid je waard?!”
Marthe Igaz

Een bijzondere reis.

Dat was het, mijn traject bij Sandra. Ik kwam voor de ayurvedische voedings- en leefadviezen om mijn lijf op orde te krijgen. Ongemakken, lastig te plaatsen klachten en een zwakke weerstand. Vermoeid, slecht slapen, verslapte concentratie.
Naast voeding zijn we samen ook op onderzoek uitgegaan in mijn onderbewustzijn en hebben hier mooie, emotionele en bijzondere ontdekkingen gedaan waarbij we hebben opgeruimd, of waarbij ik zaken juist heb leren omarmen en accepteren.
Zowel fysiek als mentaal een enorme vooruitgang!
Zo zie je maar weer, goede zelfzorg kan een prachtige reis zijn met misschien wel de mooiste bestemming. En in dat geval kan ik Sandra echt aanraden als reisgids!

Rini

|

De massages zijn een groot cadeau en hebben een diepgaande werking

Sandra is bijzonder vakkundig en breed onderlegd. Ze geeft met zorg samengesteld en persoonlijk ayurvedische (voedings)adviezen, die gemakkelijk toepasbaar zijn in het dagelijkse leven. Iedere sessie neemt Sandra uitgebreid de tijd om eventuele aanpassingen door te nemen. De massages zijn een groot cadeau en hebben een diepgaande werking. Het aangaan van haar readings is enorm krachtig met een uiterst transformatieve impact. Ga naar Sandra als je meer je authentieke zelf wilt leven.”

Marloes van Willigenburg

|

“Ik ervaar de holistische werkwijze als prettig

Wanneer je op zoek bent naar maatwerk ben je hier op de goede plek. Ik ervaar haar holistische werkwijze als prettig. Haar geduld, directheid, warmte en veelzijdigheid zorgen ervoor dat ik steeds meer inzicht krijg in wat mijn systeem nodig heeft en hoe ik daar zelf voor kan zorgen met hopelijk als uiteindelijke doel een gezonder lichaam en geest. Elke keer loop ik met meer ontspanning en veel geleerd te hebben weer naar buiten.”

Manon van de Heuvel 

Waardevol
voor de rest van mijn leven! 

|

“Sinds ik bij Sandra loop heb ik bijna geen obstipatie klachten meer”

Ik had last van obstipatieklachten in combinatie met vermoeidheid. Ik wilde graag meer inzicht krijgen over voeding waar mijn buik nou blij van wordt. En zo kwam ik bij Sandra terecht via mijn partner die haar volgt op LinkedIn. Sinds ik bij Sandra loop heb ik bijna geen obstipatieklachten meer. De voedingsadviezen van Sandra zijn een verrijking voor mijn buik. Wanneer ik obstipatieklachten heb weet ik nu waar het vandaan komt en wat er tegen kan doen.
Ook heb verschillende readings gevolgd om dingen los te kunnen laten en dichter bij mezelf te komen. Dit was soms pittig, maar nu terugkijkend op het proces is dit een verrijking geweest voor mijn leven dat ik dingen heb kunnen opruimen. Ik zit veel lekkerder in mijn vel en kan beter voor mezelf zorgen.
Op spirituele vlak heeft Sandra voor mij ook de deuren geopend. Een pad waarin ik nog aan het ontdekken ben, maar ik ben ervan overtuigd dat dit pad mij mooie dingen gaan brengen in het leven.
Ik heb veel van Sandra geleerd en ben dankbaar dat ik mijn pad bij haar heb kunnen bewandelen.
Sandra is een vakkundige, lieve en warme vrouw. Ik neem waardevolle tips en tools mee voor de rest van mijn leven.
Dankjewel voor deze mooie reis in mijn leven Sandra 🙏🏻

Malon 

|

“Ik heb een nieuwe leefstijl…”

Mijn doel is bereikt, geen migraine, koortsuitslag, aften meer en veel rust in mijn hoofd en overzicht in mijn leven sinds ik bij Sandra ben geweest. Mijn traject is al ruim een half jaar geleden afgerond. Een fijne bijkomstigheid is dat ik van kledingmaat L nu maat S draag. Sandra heeft een fijne persoonlijkheid en legt alles rustig, geduldig, goed uit. Ze is deskundig en het verhaal is ook allemaal logisch. Ik heb een nieuwe leefstijl waar ik heel blij mee ben dankjewel daarvoor Sandra!”

Jolanda Borst 

Waardevol voor de rest van mijn leven!

Sandra is een hele liefdevolle, warme vrouw, die écht naar mij en mijn lichaam luistert. Wat vertelt het ons? Wat heeft het nodig? Alles wat Sandra doet en adviseert is persoonlijk en zorgvuldig gekozen. Ik vind het heel fijn om bij Sandra te zijn en te komen, omdat ik weet dat ik altijd met nieuwe ervaringen, nieuwe inzichten, nieuwe kennis en een grote portie liefde en aandacht weer naar huis ga. Ik heb met Sandra naast mij mijn lichaam stap voor stap beter leren kennen en heb allerlei tools aangereikt te gekregen om naar mijn lichaam te kunnen luisteren. Nagenoeg geen opgeblazen buik meer, of heftige buikpijn, of diarree of winderigheid… en als het er wel is, weet ik nu wat ik eraan kan doen. Waardevol voor de rest van mijn leven!”

Dominique oude Wansink 

|
|

Binnen een maand verdwenen mijn klachten…

Al jaren kampte ik met buikpijn, dagelijks had ik hier last van. De huisarts en de mdl arts (maag darm lever arts) konden geen oorzaak vinden.  
Via mijn werk leerde ik Sandra kennen en hoorde ik van ayurveda.  
Meteen kreeg ik tips over wat ik beter kon laten staan wat eten betreft en wat goed zou zijn voor mij. Binnen een maand verdwenen mijn klachten en zat ik een stuk beter in mijn vel.”

Carin Huissen 

Een hartverwarmende vrouw met veel positieve energie

Sandra is een zeer enthousiaste en gedreven ayurvedische therapeute. Het voelde gelijk vertrouwd. Ze kan duidelijk uitleggen waar ze aan denkt en onderbouwd dit ook.

De massages zijn en belevenis. Steeds weer wordt je verrast met haar kennis. Ademhalings oefeningen, yoga, meditatie, maar vooral ook voeding doet veel met je.


Alles doet ze met passie, overleg en onderbouwing. Bij vragen kan je altijd bij haar terecht en ze steunt je bij het aanpassen van ayurvedische voeding. Wat voor mij erg fijn was dat zij ook tips heeft mocht je net als ik niet in staat zijn het ayurvedische voedingspatroon dat bij jou past perfect uit te voeren.

Voor een ieder weet ze en oplossing en dus is het voor iedereen haalbaar!!! Als je op internet over ayurveda leest lijkt het niet haalbaar, maar elke kleine stap is er 1!!
Sandra is een hartverwarmende vrouw met veel positieve energie die ze graag doorgeeft. Aanrader!!”

Monique 

|

Ben je benieuwd hoe ik jou zou kunnen helpen?

Vul het formulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.