Reading

Er gebeurt in ons doen en laten zoveel onbewust. Gelukkig hoeven we niet overal over na te denken, dat zou veel te veel energie en tijd kosten.

Toch zitten in het onderbewuste ook programma’s die maken dat we dingen doen die we helemaal niet zo fijn vinden.

Keer op keer reageer je op een bepaalde manier, maar waarom? Eigenlijk vind je die reactie helemaal niet zo fijn of hij zit je letterlijk in de weg, maar het gebeurt als vanzelf.

Veel van deze programma’s zijn ontstaan in onze vroege kinderjaren of hebben we meegenomen van onze ouders en/of voorouders. We pasten ons als kind aan om mee te kunnen draaien in het gezin en/ of de omgeving waarin we opgroeiden. Hier waren we afhankelijk van.

Nu als volwassene zijn we niet meer afhankelijk van degene die ons op hebben gevoed, we kunnen heel goed voor onszelf zorgen. Toch draaien deze programma’s nog steeds op de achtergrond, alsof je dat kleine kind bent. Dit kan je flink in de weg zitten.

Naast dat het irritant is dat je reageert op een bepaalde manier kan het ook zorgen dat je lijf minder goed functioneert. Denk dan aan hoofdpijn, darmklachten, weinig energie, niet goed slapen, etc.

Ook kan je het gevoel hebben dat je jezelf steeds aan het afleiden bent, iets aan het doen bent om maar niet te hoeven voelen wat er vanbinnen gebeurt.

In een reading stemmen we af op jouw onderbewuste. Je zit tegenover mij en ik neem je mee in een geleide meditatie. Heel rustig daal je af van je hoofd naar je lijf en je gaat meer en meer voelen en ervaren als in een diepe meditatie. Onder mijn begeleiding, vragen, opkomende beelden en gevoelens zal je steeds verder komen en inzicht krijgen in wat er onder het oppervlak bij jou speelt.

De reading geeft inzicht in wat jou op dat moment in de weg zit en helpt blokkades op ruimen.

Soms in één sessie, maar vaker zijn er meerdere sessies nodig om net als met een ui, schil voor schil af te pellen wat er in de weg zit, om laag voor laag dieper in je onderbewustzijn te komen. Je komt steeds dichter bij je ware zelf en merkt meer en meer waar jij gelukkig van wordt. Je kunt gaan leven in plaats van overleven.

Net als bij een computer waar alle openstaande programma’s gesloten worden. Dan wordt hij sneller, hoeft hij minder snel opgeladen te worden en zal veel minder vaak haperen.