Zo simpel en toch weten maar weinig mensen hiervan?

Elke keer wanneer ik cliënten zie stralen, wanneer hun klachten verdwijnen, voel ik dat wat ik doe belangrijk is.

Zeker omdat de klachten vaak al jaren voor ongemak zorgen. En mijn cliënten echt geen idee meer hadden wat ze nog konden doen of laten om er van af te komen.

Het blijft bijzonder dat ik deze 5000 jaar oude kennis moet verspreiden.

Dit zou die iedereen al lang zou moeten weten. Je had het moeten kunnen leren van je oma, opa, vader of moeder. Het is de basis. Wat heb je nodig om gezond oud te worden?

 Zo ging dat in het oosten, duizenden jaren geleden: Je werd geboren en de Ayurvedische arts werd erbij gehaald. Samen met de ouders werd gekeken, wie is dit kind en wat heeft het kind nodig om gezond oud te worden.

Hoe anders is dat nu bij ons?

 

 

En echt we hebben het niet slecht. We worden oud en de gezondheidszorg is goed. Maar we gaan pas naar een dokter wanneer we klachten hebben.

En klachten hebben we.

Minder energie, steeds zo’n hoofdpijn, strakke spieren, buikklachten, jezelf voorbij rennen, je niet kunnen concentreren, niet kunnen slapen, en ga zo maar door.

Klachten waar een dokter negen van de tien keer niets mee kan.

 

Ik weet dat het veel beter kan.

Klachten waar je mee loopt, zijn niets meer dan seintjes uit je lijf dat er iets niet goed gaat. Dat je voeding neemt of een leefstijl hebt die voor jou voor onbalans zorgt. Ook een op het oog heel gezonde leefstijl en heel gezonde voeding kunnen voor jouw voor klachten zorgen.

Sterker nog, 99% van mijn client eet super gezond, maar komt toch met klachten.

Heb je geen idee wat voor jou gezond is, dan kunnen klachten chronisch worden. En zelfs voor ziekten zorgen.

 

 

Echt, het is zo simpel. Je lijf geeft gewoon aan wat je nodig hebt. Je hoeft alleen maar te luisteren en te weten wat te doen.

 Wat het wel ingewikkeld maakt is dat wanneer je al langer uit balans bent, je lijf heel verkeerde seintjes geeft. Je gaat hoe langer hoe fouter eten. Met alle gevolgen en ziekten van dien.

 Wanneer je ontdekt wat goede voeding voor je kan doen.  Wat er allemaal mogelijk is. Gewoon met het eten uit je eigen keuken. Geen moeilijke, dure of geproduceerde producten. Dan wordt je leven zoveel makkelijker.

 Je lijf zal floreren. En wordt sterker en vitaler. Je immuniteit verbeterd schrikbarend. Je voelt je gewoon goed. Hoe mooi is dat.

Je houdt bakken met tijd en energie over om te doen waar jij blij van wordt. En de wetenschap dat je goed voor jezelf zorgt. Voelt bijzonder goed.

 En…

Als bonus, zie ik hele families veranderen. Want goed voorbeeld doet volgen. Het blijft fascinerend om te horen dat ook de kinderen, de man, de vriendin opeens van hun klachten af zijn.

 Daarom verspreid ik deze basis kennis met liefde. Voor jou een prachtige kans.

Goed voor jezelf zorgen start bij de juiste kennis. Ontdek het hier. En ga een stralend leven te gemoed.

.

 

 

Je hoeft het niet allemaal alleen te doen, laat mij je helpen.

Vul het formulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.